OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. február 12., szombat 17:32

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. február 12., szombat (OS) - Az orbáni lázálmok helyett beszéljünk a magyar valóságról!

    Évet értékelt Orbán, zárt kapuk mögött, a Fidesz kiváltságosainak beszélt. Azoknak a kiváltságosoknak, akik az elmúlt 12 évben az irányított közpénz-lenyúlások nyertesei voltak, akik Magyarországot és a magyar embereket fentről nézik és lenézik. Akik migránsokkal riogatnak, de pénzért húszezer migránst engedtek be Magyarországra; akik Sorost és Brüsszelt szidják, de Soros és Brüsszel segítségével jutottak el oda, ahol tartanak; akik Michelin-csillagos étteremben vacsoráznak, jachtoznak, helikoptereznek az ellopott közpénzből, miközben nem látják a társadalom nagy részének mindennapi problémáit.

Ha Orbán nem félne, ha valóban lenne mire büszkélkednie 12 év kormányzás után, akkor kiállna vitázni Márki-Zay Péterrel, ahogyan az demokráciában választás előtt szokás. De ennyire nem bátor, mert tudja, hogy a csúsztatásai, terelései, féligazságai egy vitahelyzetben hamar lelepleződnének.

12 év után ott tartunk, hogy Magyarország az Orbán-kormány alatt az EU egyik legkorruptabb állama lett, a fejlettségi rangsorokban hátrébb csúsztunk, az államadósság megduplázódott, a forint soha nem látott szintre gyengült, az infláció 15 éves csúcsra ugrott.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.