2024. május 4. szombat

2022. február 12., szombat 18:46

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2022. február 12., szombat (OS) - Orbán, ez standupnak is ciki!

Amíg Orbán Viktor a néptől hermetikusan elzárva, harmadosztályú standuposként hazudott az övéinek, addig az Egységben Magyarországért szövetség politikusai, aktivistái, szimpatizánsai az utcákon és a tereken folytattak valódi párbeszédet a magyar emberekkel. A miniszterelnök most sem beszélt Magyarország valódi problémáiról: a megélhetési válságról, az egészségügyi katasztrófákról, az oktatás kivégzéséről, ahogyan nem ejtett egyetlen szót arról sem, hogy családja, kiváltságos haverjai a magyar emberektől ellopott pénzből, teljesítmény nélkül hizlalták luxusra magukat. A korrupt, érzéketlen kormányfő mondhat bármit, Putyin és Kína által rángatott, megfáradt báb lett, aki béna szóviccei mellett csak a fejében létező démonokkal küzd jobban. Magyarország – amint ezen a verőfényes szombaton is bebizonyosodott – változást akar, és április 3-án nyugdíjba küldi a magyar történelem legrosszabb miniszterelnökeinek egyikét. Reméljük, legalább az esti Puskás–MTK-meccs jó szórakozást kínál majd a kormányfőnek – tavasztól amúgy is több ideje lesz majd mérkőzésekre járni.

Párbeszéd Sajtó

Kiadó: Párbeszéd