OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. február 12., szombat 18:46

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2022. február 12., szombat (OS) - Orbán, ez standupnak is ciki!

    Amíg Orbán Viktor a néptől hermetikusan elzárva, harmadosztályú standuposként hazudott az övéinek, addig az Egységben Magyarországért szövetség politikusai, aktivistái, szimpatizánsai az utcákon és a tereken folytattak valódi párbeszédet a magyar emberekkel. A miniszterelnök most sem beszélt Magyarország valódi problémáiról: a megélhetési válságról, az egészségügyi katasztrófákról, az oktatás kivégzéséről, ahogyan nem ejtett egyetlen szót arról sem, hogy családja, kiváltságos haverjai a magyar emberektől ellopott pénzből, teljesítmény nélkül hizlalták luxusra magukat. A korrupt, érzéketlen kormányfő mondhat bármit, Putyin és Kína által rángatott, megfáradt báb lett, aki béna szóviccei mellett csak a fejében létező démonokkal küzd jobban. Magyarország – amint ezen a verőfényes szombaton is bebizonyosodott – változást akar, és április 3-án nyugdíjba küldi a magyar történelem legrosszabb miniszterelnökeinek egyikét. Reméljük, legalább az esti Puskás–MTK-meccs jó szórakozást kínál majd a kormányfőnek – tavasztól amúgy is több ideje lesz majd mérkőzésekre járni.

Párbeszéd Sajtó

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.