OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. február 13., vasárnap 18:47

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. február 13., vasárnap (OS) - Az Orbán kormány olyan feltételeket szab a pedagógussztrájkhoz, amelyeket ő maga sem biztosít -

    De ez csak addig működik, amíg elég ember fél és kevesen vannak a bátrak. Pedig most kell bátornak lennünk. Most kell kiállnunk és megmutatnunk, hogy mit jelent a tömeg ereje. Ha hagyjuk, hogy az alkotmányban foglalt jogaink ellehetetlenítését lenyomják a torkunkon, akkor bármit meg lehet velünk csinálni, akkor gyakorlatilag rabok vagyunk.

A változás azonban közeledik, április 3-án le kell váltanunk közösen az Orbán- kormányt, hogy az Egységben Magyarországért szövetség vissza tudja adni a pedagógusoknak, oktatási dolgozóknak az őket megillető tiszteletet és megbecsülést, hogy Magyarország végre a mindannyiunké legyen!

Hohn Krisztina,
az Egységben Magyarországért szövetség jelöltje Pest 06 oevk-ban,
az LMP frakcióvezető-helyettese
    
     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.