OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. február 13., vasárnap 20:07

A Nemzeti Szakszervezet közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. február 13., vasárnap (OS) - Káosz Józsefvárosban! Az NSZ elnöke levélben kérte Pikó András polgármestert tegyen lépéseket

    Szeretném kihangsúlyozni ugyanakkor azt is, hogy az ügyben történő gyors intézkedés növeli az emberek bizalmát Józsefváros Önkormányzatával szemben, ami az elmúlt időben a Polgármesteri Hivatal amortizálódó állapotát illető hírek kapcsán inkább negatív vetületben volt észlelhető.

Továbbá megragadnám az alkalmat, hogy felkérjem Polgármester urat arra, hogy a kerület Trolibusz járatain a Józsefvárosi Közterület Felügyelete a lehetőségekhez mérten és az eddigieknél emeltebb létszámban járőrözzön. Járművezető kollégáink az Ön kerületének bizonyos, jól behatárolható népcsoporthoz tartozó lakossága által, folyamatos bántalmazásnak és abúzusnak van kitéve, ami a hölgy kollégáink irányában sokkal érezhetőbb.

Kérem Tisztelt Polgármester Urat, hogy a fent leírtak fényében intézkedni szíveskedjen a további károk és erőszakhullám megelőzése és terjedésével szemben.

Kelt: Budapest, 2022. február 13.

Tisztelettel:

Bajzik Tamás
Nemzeti Szakszervezet
elnök

     Kiadó: Nemzeti Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.