OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2022. február 16., szerda 10:27

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2022. február 16., szerda (OS) - Magyarországot valójában a gyermekvédelem miatt akarják megbélyegezni – Reagálás az Európai Unió Bírósága ítéletére

    Hónapok óta tartó politikai bosszúhadjárat újabb állomása a mai. Magyarországot valójában a gyermekvédelem miatt akarják megbélyegezni. Brüsszel nem akar belenyugodni abba, hogy Magyarország nem enged a nyomásgyakorlásnak, a gyermekeket célzó LMBTQ-propaganda megállítására is törvényt hozott, sőt még népszavazást is kiírt.
Ezért perelték be Magyarországot, ezért indították az egész jogállamisági dzsihádot, ezért akarják megbélyegezni, elítélni és megbüntetni hazánkat.
Brüsszelben előre meg volt írva az ítélet Magyarország ellen, kihirdetését pedig a magyar választásokra időzítették, így akarják a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalt hatalomra segíteni.
A baloldal miniszterelnök-jelöltje maga megmondta, hogy a baloldal hatalomra kerülése "főnyeremény lenne Brüsszelnek", hiszen a baloldali kormány beengedné az LMBTQ-propagandát is az óvodákba és iskolákba is.
Április 3-án védjük meg a gyermekeinket, védjük meg Magyarországot!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.