OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2022. február 17., csütörtök 09:51

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2022. február 17., csütörtök (OS) - Bolsonaro Budapesten -

    A mai napon hivatalában fogadja Áder János köztársasági elnök és Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök Jair Bolsonaro brazil államfőt. Az LMP- Magyarország Zöld Pártja érdeklődéssel várja, hogy Áder János szóvá teszi-e Bolsonaronak az Amazonas gazdasági hasznosításának iszonyatos kárait, a soha nem látott mértékű erdőirtások súlyos következményeit, egyáltalán meggyőzi-e a a brazil államfőt, hogy mi vagyunk az utolsó generáció, akik még tehetnek valamit a klímakatasztrófa következményei ellen. Még annál is kíváncsibban várjuk, hogy Orbán Viktor vajon most is békemisszióba lép-e, mint tette állítása szerint moszkvai látogatása során. Most arról kellene meggyőznie a brazil államfőt, hogy a koronavírus igenis létezik, és az egyetlen hatékony megoldás a védekezésre az oltások felvétele.

Beszédes ráadásul, hogy Bolsonaro egyenesen Moszkvából érkezik Budapestre. Korrupt és illiberális körútjához méltó állomás lesz az Orbán Viktorral való találkozója.

LMP Sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.