OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. február 17., csütörtök 10:34

Az Esély Központ Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. február 17., csütörtök (OS) - Ingyenes idegen nyelvi és informatikai képzést, valamint médiaműhelyt indít hátrányos helyzetű gyerekeknek és fiataloknak az Esély Központ "The Future Club" A Jövő Klub címen Kecskemét központjában.

    Hisszük, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek esélyegyenlőségének,iskolai sikerességének megteremtéséhez a lehető legjobb minőségű oktatás, a modern technológiáknak megfelelő készségek legmagasabb szintű elsajátítása szükséges.
A most induló képzési programunkkal nemcsak idegennyelv-tudásukat mélyíthetik el, de a számítógépes programozás, robotika világába is bepillantást kapnak. A résztvevőknek lehetőségük nyílik új képességek, új szemlélet elsajátítására, azok gyakorlati kipróbálására, valamint a tudatos médiahasználathoz szükséges ismeretek, készségek, attitűdök fejlesztése is a program részét képezik.

Az oktatási programunk során új Apple MacBook Pro informatikai eszközöket használunk. A professzionális informatikai eszközök és rendszerek megismertetésében a Neumann János Egyetem Műszaki és Informatikai Kar oktatói vesznek részt.
A megnyitón beszédet mond A Jövő Klub védnöke:
dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, valamint dr. Rab Árpád, egyetemi docens, információs társadalom-és trendkutató, kulturális antropológus.

     Kiadó: Esély Központ Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.