OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2022. február 20., vasárnap 21:29

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye (4. rész)
    Budapest, 2022. február 20., vasárnap (OS) - Kásler Miklós: Úgy tűnik túljutottunk a fertőzöttek számának a csúcsán

    Úgy tűnik, hogy túljutottunk a fertőzöttek számának a csúcsán - mondta Kásler Miklós az Életközelben legújabb részében. Az emberi erőforrások minisztere a heti rendszerességgel jelentkező videóinterjúja során beszélt a magyar egészségügyi rendszer folyamatos fejlesztéséről, a meddőséggel küzdő családok segítéséről, illetve megosztotta érzéseit a magyar csapat téli olimpiai szerepléséről is
A beszélgetés végén a téli olimpia játékokkal kapcsolatban arról beszélt, hogy nagyon megérintette, amikor Liu Shaolin Sándortól megkérdőjelezhető bírói döntés miatt elvették az olimpiai aranyérmet. Ugyanakkor a sportoló emberi nagyságára mutatott példát azzal, hogy amikor testvére, Liu Shaoang bajnok lett, Sándor ugyan úgy örült Ádó sikerének, mint ha ez neki sikerült volna. Nagyon sok ilyen sportolót kívánok Magyarországnak, de akár az egész világnak - zárta a beszélgetést a tárcavezető.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.