OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. február 24., csütörtök 11:24

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2022. február 24., csütörtök (OS) - Oroszország azonnal térjen vissza a tárgyalóasztalokhoz és hagyjon fel a vérontással!

        Magyarország elutasítja az orosz agressziót, ezért követeljük, hogy Oroszország azonnal térjen vissza a tárgyalóasztalokhoz és hagyjon fel a vérontással!
     Hazánknak, Közép-Kelet-Európának, de az egész kontinensnek az érdeke a béke, a béke mielőbbi helyreállítása és Ukrajna területi integritásának megóvása.
     Az LMP álláspontja szerint Magyarországnak minden tétovázás nélkül be kell fogadnia az esetlegesen a határainkra érkező kárpátaljai magyarokat és minden más ukrajnai menekültet. Az érkezésükre és ellátásukra haladéktalanul fel kell készülni.
     A lengyel, szlovák, magyar, román határ védelméhez NATO erők bevonására van szükség, mielőbb.
     Az uniós szankciók mellett Magyarországnak a Putyinnal való barátkozás helyett azonnali hatállyal fel kell mondania a Paks 2 szerződést és ki kell utasítani az országból az orosz érdekeket szolgáló Nemzetközi Beruházási Bankot.

LMP sajtó

     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.