OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2022. február 24., csütörtök 13:13

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2022. február 24., csütörtök (OS) - Vejkey Imre, a Magyar Parlamenti Imacsoport vezetője kéri a magyar nemzetet, hogy imádkozzon a békéért, mert a háború nem megoldás.

        A mai naptól mindenki imádkozzon, hogy a fegyverek helyett Európában és a világban újra az Úr igazsága és békéje legyen a győzedelmes! Mondjunk el egy Miatyánkot azért, hogy az egymással most harcban álló felek ismerjék fel saját teremtettségüket és ezáltal mielőbb ismerjék fel a másik istenarcúságát is! Mondjunk el egy Miatyánkot azért, hogy hazánk kimaradjon ebből a háborús konfliktusból!

Vejkey Imre, a Magyar Parlamenti Imacsoport vezetője

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.