OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. február 26., szombat 15:00

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. február 26., szombat (OS) -

        A héten Belgrádban tett látogatásával kapcsolatban a miniszter elmondta: miniszterelnök-helyettes, kulturális miniszter asszonnyal áttekintették az előadóművészeket, múzeumokat, levéltárakat valamint a magyar-szerb filmgyártást érintő együttműködések lehetőségeit. A miniszter asszony támogatását fejezte ki a készülő Hunyadi filmmel kapcsolatban. Felajánlotta a lehetőséget, hogy Szendrő várában forgassák a történelmi alkotás Nándorfehérvárra vonatkozó részeit - mondta.
     A beszélgetés végén a parasport napja, valamint a közelgő téli paraolimpia alkalmából emlékeztetett: a fogyatékosság egy millió magyar embert érint ma Magyarországon valamilyen formában, ezért nagyon fontos törődni velük. Az utóbbi időben rendkívüli módon javultak parasportolóink edzéslehetőségei, a magyar kormány 2022-ben több mint 400 millió forinttal támogatja a parasportot - ismertette a tárcavezető.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.