OS Országos Sajtószolgálat
2022. július 2. szombat
Ismertető


2022. március 1., kedd 18:17

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2022. március 1., kedd (OS) - A baloldal olajat önt a tűzre  - reagálás a baloldal  és miniszterelnök-jelöltjük mai tüntetésére

        Amikor a szomszédban háború zajlik, a baloldal mai akciója csak olaj a tűzre. Senkinek sem engedjük, hogy belesodorja Magyarországot a háborúba. A kormány számára Magyarország és a magyar emberek biztonsága az első. Éppen ezért magyar katonáknak ebben a konfliktusban nem szabad részt venniük, ahogyan fegyvereket sem szállítunk Ukrajnába. A baloldal és annak miniszterelnök-jelöltjének felelőtlen viselkedése, meggondolatlan mondatai veszélyt jelentenek Magyarországra és  a magyar emberek biztonságára. Magyarország kormánya minden olyan szankciót támogat, mely közös megegyezésen alapszik. A Nemzetközi Beruházási Bank kiutasítása hazánkból nem szerepel egyetlen szankciós listán sem. Arra kérjük a baloldal politikusait, hogy felelőtlen kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyar emberek biztonságát!

Kormányzati Tájékoztatási Központ

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.