OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2022. március 2., szerda 09:58

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 2., szerda (OS) - Feljelentést tettem közokirat-hamisítás és választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt

    Pest megye 2. sz. választókerületében két olyan jelöltet is nyilvántartásba vettek, akiknek az ajánlásai között elhunyt személyek adatai is szerepeltek. A két jelölt a Gődény-féle Normális Élet Pártja és a Gattyán-féle Megoldás Mozgalom jelöltje. A mai napon feljelentést tettem ismeretlen tettesek ellen közokirat-hamisítás és választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt. A személyes adatokkal való visszaélés és aláírások másolása nem maradhat következmények nélkül!

Pest megye 2. számú választókerületében a Normális Élet Pártja és a Megoldás Mozgalom is állított jelöltet - ugyan a választási bizottság mindkét jelöltet nyilvántartásba vette az érvényes aláírásaik száma alapján, mindkettejük esetében olyan körülményeket tárt fel a jelölőívek vizsgálata és az ajánlások ellenőrzése, amelyek egyértelműen bűncselekmények elkövetésének gyanúját vetik fel.
    
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.