OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. március 2., szerda 11:33

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. március 2., szerda (OS) - Benyújtjuk az EP Roszatom- és kémbank-ellenes brüsszeli határozatának szövegét a magyar parlamentben Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs képviselőtársaimmal

    Jöjjön a színvallás — kint megszavazta a Fidesz, akkor lássuk, mit lép itthon a 133 "bátor" emberük!
Orbán Viktornak 12 éve az a célja, hogy Magyarországot betolja Putyin mellé. Épp most omlik rá az egész rendszer: Putyin öleléséből nem tud szabadulni, de közben folyamatosan hátrál, 24 órán belül kénytelen volt rábólintani Ukrajna gyorsított EU-tagságára, a Roszatom-románc lezárására és a bankárnak álcázott orosz kémek kidobására. Egyikhez sem fűlik a foga, de itt és most nincs sok választása. Nekünk viszont tisztán kell látni, amennyire csak lehet!
A választás tétje egyre világosabb: az egyik oldalon a háborús agresszor Moszkva áll, a másikon pedig az a lehetőség, hogy befejezzük a keleti kalandozást, és visszaintegrálódunk oda, ahova tartozunk. A magyarok nem kívánnak az orosz érdekszféra részévé válni — voltunk már ott, sok is volt.
Április 3-án dönteni fogunk, a tét világos, és ahogy anno a Fidesz mondta: tessék választani!

     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.