2024. május 4. szombat

2022. március 2., szerda 11:33

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. március 2., szerda (OS) - Benyújtjuk az EP Roszatom- és kémbank-ellenes brüsszeli határozatának szövegét a magyar parlamentben Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs képviselőtársaimmal

Jöjjön a színvallás — kint megszavazta a Fidesz, akkor lássuk, mit lép itthon a 133 "bátor" emberük!
Orbán Viktornak 12 éve az a célja, hogy Magyarországot betolja Putyin mellé. Épp most omlik rá az egész rendszer: Putyin öleléséből nem tud szabadulni, de közben folyamatosan hátrál, 24 órán belül kénytelen volt rábólintani Ukrajna gyorsított EU-tagságára, a Roszatom-románc lezárására és a bankárnak álcázott orosz kémek kidobására. Egyikhez sem fűlik a foga, de itt és most nincs sok választása. Nekünk viszont tisztán kell látni, amennyire csak lehet!
A választás tétje egyre világosabb: az egyik oldalon a háborús agresszor Moszkva áll, a másikon pedig az a lehetőség, hogy befejezzük a keleti kalandozást, és visszaintegrálódunk oda, ahova tartozunk. A magyarok nem kívánnak az orosz érdekszféra részévé válni — voltunk már ott, sok is volt.
Április 3-án dönteni fogunk, a tét világos, és ahogy anno a Fidesz mondta: tessék választani!

Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő