OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2022. március 3., csütörtök 11:28

A Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. március 3., csütörtök (OS) - Ne a magyarok fizessék meg a háború árát, maradjunk ki a gazdasági háborúból is!

    Elképesztő mértékű élelmiszer- és energiaár-emelkedésnek nézünk elébe, és ezt súlyosbítja az, hogy Magyarország is részese az Oroszországgal szemben alkalmazott gazdasági szankcióknak. Az eddigi embargók is óriási károkat okoztak a nemzetgazdaságnak, amiről persze sunyi módon hallgat a kormány, és ami ezután sújtja majd a magyarokat, az még inkább kétségbeejtő.

A Mi Hazánk azt javasolja, hogy maradjunk ki a gazdasági háborúból is, ne a magyar emberek fizessék meg a konfliktus árát, amihez semmi közünk!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.