OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2022. március 6., vasárnap 19:24

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2022. március 6., vasárnap (OS) -

    A Szcientológia egyház egyre növekvő aggodalommal figyeli a szomszédos országokban kibontakozó konfliktust. A helyzet megoldhatatlannak tűnik és az egyik legkomolyabb válság, amely a II. világháború óta megrázta Európát.

Egyházunk elkötelezett híve a minden feltétel nélküli békének, amelyet alapítónk L. Ron Hubbard már a Szcientológia vallás céljaiba is belefoglalt:

"Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők, és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra."

Mindenki gondoljon az ártatlan gyerekekre és családokra, és cselekedjen úgy, ahogyan a 21. században illik, és ne fegyverekkel, hanem tárgyalásokkal és konfliktus-megoldással vessen véget a problémáknak.

Bármely fél által elkövetett korábbi hibák és bűnök senkit sem jogosítanak fel az erőszak jogtalan alkalmazására, és emberéletek kioltására.

Ezzel kapcsolatban L. Ron Hubbard a következőket fogalmazta meg:
"Itt az ideje, hogy az Ember felnőjön. Ezt akarjuk elérni. Mert nem marad más számunkra, mint hogy sírjunk az éjszakában, ha a tudatlanságot, a széthúzást, a gyűlöletet és a kizsákmányolást a lehető legvérengzőbb és legvégsőbb fegyver szolgálja: a hidrogénbomba."

Egyházunk önkéntes lelkészei intenzív munkában nyújtanak segítséget a térségből elmenekült embertársainknak és mindenkit kérnek, hogy adományaikkal támogassák a további segélyakciókat.
    
     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.