OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2022. március 9., szerda 10:51

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 9., szerda (OS) - Klímaváltozás – Energiatudatosság –Energiahatékonyság.Talán soha nem volt ennyire fontos, mint napjainkban, az energiaárak ilyen drasztikus emelkedésekor az "Osszuk meg tapasztalatainkat, dolgozzunk együtt a természet egyensúlyának megőrzéséért" mottó szellemében, 2022. március 9-10-én a Siófokon szervezett  "Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság"KLENEN’22 konferencia.

    Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya, az  Association of Energy Engineers  Magyar Tagozata, az és az Energetikai Szakkollégium, további szakmai szervezetek és a szervezőkhöz csatlakozó Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, Budapesti és Pest megyei Mérnöki, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarák közreműködésével  szervezett konferencia célja, hogy a szakmai tapasztalatok megosztásával lokális és globális szinten segítse az energiagazdálkodás hatékonyságának növelését, általa az energiafelhasználás csökkentését. Ezzel járuljon hozzá fogyó energiaforrásaink és környezetünk védelméhez.  

     Kiadó: Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.