2024. május 9. csütörtök

2022. március 9., szerda 10:51

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 9., szerda (OS) - Klímaváltozás – Energiatudatosság –Energiahatékonyság.Talán soha nem volt ennyire fontos, mint napjainkban, az energiaárak ilyen drasztikus emelkedésekor az "Osszuk meg tapasztalatainkat, dolgozzunk együtt a természet egyensúlyának megőrzéséért" mottó szellemében, 2022. március 9-10-én a Siófokon szervezett  "Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság"KLENEN’22 konferencia.

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya, az  Association of Energy Engineers  Magyar Tagozata, az és az Energetikai Szakkollégium, további szakmai szervezetek és a szervezőkhöz csatlakozó Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, Budapesti és Pest megyei Mérnöki, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarák közreműködésével  szervezett konferencia célja, hogy a szakmai tapasztalatok megosztásával lokális és globális szinten segítse az energiagazdálkodás hatékonyságának növelését, általa az energiafelhasználás csökkentését. Ezzel járuljon hozzá fogyó energiaforrásaink és környezetünk védelméhez.

Kiadó: Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület