OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2022. március 17., csütörtök 15:00

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. március 17., csütörtök (OS) -

    A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült továbbá: Dr. Tóth István, címzetes legfőbb ügyészségi ügyész, a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség főügyészhelyettese, négy évtizede kiemelkedő elméleti és gyakorlati felkészültséggel végzett, példaértékű ügyészi, valamint vezetői tevékenysége elismeréseként és Dr. Soós Gyula, nyugalmazott bíró, az igazságszolgáltatás területén több mint négy évtizede lelkiismeretesen végzett, példaértékű szakmai tevékenysége és eredményes vezetői munkája elismeréseként.

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetésben részesült: Dr. Kéri Marianna, a dr. Kéri - dr. Hazai Ügyvédi Iroda ügyvédje, a Budapesti Operabál rendezőbizottságának volt elnöke több évtizedes, sokrétű ügyvédi tevékenysége, különösen a művészeti ágakhoz tartozó jogterületeken végzett szakmai munkája, illetve felelősségteljes társadalmi tevékenysége elismeréseként; Dr. Sárai József, jogi szakokleveles közgazdász, a Gazdasági Versenyhivatal nemzetközi szaktanácsadója, a nemzeti versenyhatóság nemzetközi elismertségének növelése, illetve Magyarország társhatóságoknál és nemzetközi szervezeteknél vállalt feladatainak sikere érdekében három évtizede végzett színvonalas szakmai és vezetői tevékenysége elismeréseként.

     Kiadó: Igazságügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.