2024. május 5. vasárnap

2022. március 18., péntek 18:50

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 18., péntek (OS) - Jehova Tanúi segítenek igazi reményt találni, miközben a legújabb felmérések szerint az emberek világszerte egyre kevésbé reménykednek és boldogok

Miközben az emberek egyre kevésbé reménykednek és boldogok, Jehova Tanúi 2022. áprilisban mindenkit meghívnak egy ingyenes előadásra, amelynek a címe: "Hol találhatsz valódi reménységet?"
A Gallup Intézet 2021-es év végi felmérése alapján nem elég, hogy az emberek világszerte egyre kevésbé reménykednek és boldogok, a pandémia miatt még mindig félnek és kilátástalannak érzik a jövőt. A Gallup Intézet elnöke, Kancso Sztojcsev a következőket mondja: "A 2022-es évről az a véleményem, hogy a helyzet válságos, és nem tudni, mi lesz a vége."

Ezzel szemben a Tanúknak a "Hol találhatsz valódi reménységet?" című előadása bemutatja, hogy szilárd alapja van annak, hogy egy szebb jövőben bízhatunk. Ez a 30 perces program konkrét érveket sorakoztat fel arra, hogy a Biblia által nyújtott remény biztos alapokon nyugszik. Áprilisban Jehova Tanúi két különleges eseményt is tartanak világszerte a 119297 gyülekezetükben, és ez az előadás lesz az első.

Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

------------------------------------------------------------------