OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. március 18., péntek 18:50

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 18., péntek (OS) - Jehova Tanúi segítenek igazi reményt találni, miközben a legújabb felmérések szerint az emberek világszerte egyre kevésbé reménykednek és boldogok

    Miközben az emberek egyre kevésbé reménykednek és boldogok, Jehova Tanúi 2022. áprilisban mindenkit meghívnak egy ingyenes előadásra, amelynek a címe: "Hol találhatsz valódi reménységet?"
A Gallup Intézet 2021-es év végi felmérése alapján nem elég, hogy az emberek világszerte egyre kevésbé reménykednek és boldogok, a pandémia miatt még mindig félnek és kilátástalannak érzik a jövőt. A Gallup Intézet elnöke, Kancso Sztojcsev a következőket mondja: "A 2022-es évről az a véleményem, hogy a helyzet válságos, és nem tudni, mi lesz a vége."

Ezzel szemben a Tanúknak a "Hol találhatsz valódi reménységet?" című előadása bemutatja, hogy szilárd alapja van annak, hogy egy szebb jövőben bízhatunk. Ez a 30 perces program konkrét érveket sorakoztat fel arra, hogy a Biblia által nyújtott remény biztos alapokon nyugszik. Áprilisban Jehova Tanúi két különleges eseményt is tartanak világszerte a 119297 gyülekezetükben, és ez az előadás lesz az első.


     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.