OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. március 29., kedd 07:15

A Családtudományi Szövetség közleménye
    Budapest, 2022. március 29., kedd (OS) - A Családtudományi Szövetség nyilatkozata a gyermekek védelméről

        A Családtudományi Szövetség örömmel támogatja az ismét előtérbe kerülő gyermekvédelmi törvényt, amely egyben a gyermekek egészséges fejlődését, valamint a családok, a nemzet és a kereszténység védelmét is szolgálja.
     Aggódva figyeljük azokat az abnormális tendenciákat a világon, melyeket a szélsőséges gender-ideológia terjeszt. A családot lebontani akaró szervezetek már nyíltan támadják a család intézményét. Nem titkolt céljuk, hogy a legalapvetőbb tulajdonságainkat leíró szavainkat, mint például "lány" és "fiú", "nő" és "férfi", "édesanya" és "édesapa" betiltsák, és helyette zavaros definíciókat vezessenek be. Ezen ember- és kultúraellenes háború célja a hagyományos család felszámolása, amihez már az ember alaptulajdonságait is tagadják.
     A családellenes erők látható módon jelen vannak a médiában, most a közoktatásba is be akarják magukat fészkelni – és a szülők beleegyezése nélkül tennék azt.
Megemlítjük, hogy a "szexuális kisebbségek védelme" szépen hangzó kifejezés alatt, valójában alattomos manipuláció zajlik (pornó, gender- és transz-irányzatok népszerűsítése), sokszor nem valós "kutatási eredmények" alapján.
     Téves az az állítás, hogy a gyermekvédelmi törvény a nem heteroszexuálisok érdekeit sértené, épp ellenkezőleg: bizonyítható, hogy az ő érdekeiket is védi, például mivel mára már bizonyított tény, hogy a nemi átalakító műtéteket követően jelentősen nő az öngyilkosságok száma.

     Kiadó: Családtudományi Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.