OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. március 29., kedd 12:07

A Magyar Szabványügyi Testület közleménye
    Budapest, 2022. március 29., kedd (OS) - Antikorrupciós irányítási rendszer MSZ ISO 37001:2019 szabvány szerinti, több mint ötven országban elfogadott tanúsításának lehetősége

        Antikorrupciós irányítási rendszerük (AkIR) független intézmény általi tanúsítására továbbra is lehetősége van Magyarországon azoknak az intézményeknek, vállalkozásoknak és szervezeteknek, amelyek ilyen rendszert működtetnek.  A Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) ugyanis 2022. február 24-én kiadott felügyeleti döntési határozata eredményeképpen a Magyar Szabványügyi Testületet (MSZT) folyamatosan alkalmasnak, felkészültnek találta (akkreditált státuszát fenntartotta) az antikorrupciós irányítási rendszerek tanúsítására. Az MSZT tanúsítványát több mint ötven országban elismerik, mivel teljes jogú tagja a Nemzetközi Tanúsító Hálózatnak (IQNET – International Certification Network).

     Kiadó: Magyar Szabványügyi Testület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.