OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. március 30., szerda 13:12

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. március 30., szerda (OS) - Dr. Polt Péter ünnepi beszédében hangsúlyozta, hogy átadott új épülettel gazdagodik az igazságszolgáltatás, a bíróság, és az ügyészség, valamint gazdagodik Érd városa is.

    Az ügyészség a büntetőeljárásban hagyományosan és képletesen híd szerepet tölt be – emelte ki a legfőbb ügyész. A híd pillérei pedig összekötik a büntetőeljárásban eljáró hatóságokat, adott esetben a büntetőeljárásban részt vevő személyeket, továbbá az egyes eljárási szakokat. A kollégák lelkiismeretes és színvonalas munkáján támaszkodnak, és e tekintetben egyáltalán nem mellékes, hogy ezt a munkát hol, és milyen körülmények között végzik.
Az új bírósági épület Érd, Szabadság tér 7-8. szám alatt várja majd az ügyfeleket, illetékességi területe Érd, Diósd, Százhalombatta, Pusztazámor, Tárnok, Törökbálint és Sóskút településekre terjed ki. Az új épületben összesen 10 tárgyalóterem és egy modern ügyfélközpont is kialakításra került.
Az ügyészségi épület teljes mértékben korszerű és immár lehetőség nyílik arra is, hogy az ügyészeket és a munkájukat segítő kollégákat külön irodákban lehessen elhelyezni.
A megnyitót követően a résztvevőknek lehetősége nyílt megtekinteni az új épületkomplexumot.

     Kiadó: Országos Bírósági Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.