OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. április 1., péntek 10:53

Az Autisták Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. március 31., csütörtök (OS) -

    A közösségi médiában a #AutismDay2022 hashtag és a világnapra készült profilkép használatára buzdítjuk az embereket. A "Ragyogj Kéken" kampány támogatója és fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

Az Autisták Országos Szövetsége idén életút fotókból készült kiállítással hívja fel a figyelmet arra, hogy az autista gyermekekből autista felnőttek lesznek. A családok támogató szeretete kifogyhatatlan, de csak az állami gondoskodás jelenthet biztos jövőképet. A 12 évvel ezelőtt készült fotókon autizmussal élő gyermekek pillanatai láthatóak, akik mostanra már fiatal felnőttek, testvéreik lassan saját útjukat járják, szüleik idősebbek lettek. Emberek, akikért mindannyian felelősek vagyunk!

     Kiadó: Autisták Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.