OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 24. szombat
Ismertető


2022. április 1., péntek 12:16

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. április 1., péntek (OS) - Válasszunk, ha már lehet! Vagy az emberi méltóságot is folyamatosan megalázó, kútmérgező gyűlölködést, az ellenőrizhetetlen hazugságversenyt látva már ettől is undorodunk? Kinek van igaza? Igaza van még valakinek? Válasszunk, mert már elég volt a förtelemből!

    Az életünket megmérgező szennyes politikai fröcsögés károsabb hatású a legsúlyosabb allergiánál, összességében fojtogatóbb a vissza-visszatérő asztmás fuldoklásnál. Ezek ellen nincs más gyógyszerünk, mint hogy időnként megpróbáljunk tisztább viszonyokat teremteni!

Ez is az elsőrendű közegészségügyi tennivalók közé tartozik, és ennek megoldásához elegen vagyunk, hiszen ebben a munkában mi lehetünk az orvosok!

Négy évente egyszer minden közhatalom legfőbb forrásaként az országunk sorsának irányításában valamiféle legfőbb váltókezelői szerepkört kapunk, és az elénk tárt szűkös kínálatból választva hazánk jövőjét is befolyásolhatjuk (nekünk még van hazánk!).

Ha van véleményünk országunk vezetéséről, élhetünk a választás jogával, vagy magunkat illetéktelennek, kicsinek, tehetetlennek érezve, esetleg jobb programunk birtokában lemondhatunk a beavatkozás kísérletéről is.

A rendszerváltás óta nem kötelező választanunk. Sokan örömmel lemondanak maradék hatalmukról is.

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.