OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2022. április 13., szerda 09:21

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. április 13., szerda (OS) - Falvak Kultúrájáért Alapítvány meghirdette 2023. évi pályázatait

    A Falvak Kultúrájáért Alapítvány megjelentette 2022. évi pályázatait. Az országos működési körű, közhasznú szervezet ebben az évben is elismeri küldetése - az életminőség fejlesztése - megvalósításában kiemelkedő személyeket a kultúra lovagja címmel, ifjúsági közösségeket az Örökség serleggel, vállalkozásokat a Felső - Tisza Völgye Minőségi Védjeggyel. Petőfi Sándor születésének bicentenáriuma alkalmából "Petőfi Sándor alakja Jókai Mór műveiben" címmel hirdette meg 17. Jókai-díj nemzetközi irodalmi pályázatát. A pályázatok megvalósításában partnerei a Honvéd Kulturális Egyesület, a Magyarország Felfedezői Szövetség, a Felső Tisza Völgye Vidékfejlesztési, valamint a révkomáromi Jókai Közművelődési és Múzeum Egyesület.  
     Kiadó: Falvak Kultúrájáért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.