OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. május 2., hétfő 12:27

Az Ars Sacra Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. május 2., hétfő (OS) - Elindult a szervezői jelentkezés a XVI. Ars Sacra Fesztiválra!

    2022-ben a sok éves hagyománynak megfelelően újra szeptember harmadik hetében kerül megrendezésre az Ars Sacra Fesztivál. A rendezvénysorozat célja, hogy színvonalas művészeti, kulturális programokon keresztül fölfedezzük a zsidó-keresztény tanítás és hagyomány ma is aktuális üzenetét, valamint közelebb kerüljünk európai és nemzeti kultúránk szakrális értékeihez.
Az Ars Sacra Alapítvány határon innen és túl várja a társszervezők jelentkezését, akik szeptember harmadik hetében programokkal csatlakoznak az EFFE Label-díjas Ars Sacra Fesztiválhoz. A szervezőközösség tagja lehet minden olyan kulturális intézmény (múzeum, galéria, színház, művelődési ház), plébánia, parókia, alkotóművész, előadó, iskola, amely ingyenes szakrális művészeti és kulturális programot kínál összhangban a fesztivál célkitűzéseivel.
Jelentkezni online regisztráció és programfeltöltés útján lehetséges az Ars Sacra Fesztivál honlapján június közepéig.  
"Úgy szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket!" – hirdeti a János evangéliumából vett idézet az idei Ars Sacra Fesztivál központi gondolatát. Zenével, irodalommal, képzőművészettel fogjuk körbejárni a mottót, remélve, hogy a különböző művészi megnyilvánulások segítenek fölfedezni emberi életünk szépre, a jóra és igazra mutató örök értékeit.

     Kiadó: Ars Sacra Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.