OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2022. május 5., csütörtök 10:41

A Roma Szeretetszolgálat közleménye
    Budapest, 2022. május 5., csütörtök (OS) - Ingyenesen letölthető minden áruházból a Roma Szeretetszolgálat által fejlesztett közlekedésbiztonsági mobil applikáció.

    Elkészült a világon egyedülálló Ucca Zaja közlekedésbiztonsági applikáció. Az applikáció helymeghatározással működik. Az alkalmazást letöltő személy azonnal látja aktuális helyzetét mobiltelefonján, táblagépén vagy laptopján. Az Applikáció veszélyforrásokra való figyelmeztető jelzést biztosít a felhasználók számára, így megelőzi a balesetek és a halálozások számát hazánkban.
Az alkalmazás használatával biztonságosabban, felelősségteljesebben és figyelmesebben közlekedhet Magyarország teljes területén, aminek köszönhetően biztonságban tudhatjuk szeretteinket, gyermekeinket, és unokáinkat egyaránt a város forgatagában. Ezáltal nemcsak magára de a közlekedésben résztvevő társaira is fokozottabb figyelmet tud helyezni minden élethelyzetben, függetlenül attól, hogy gyalogos vagy autós a felhasználó!
    
     Kiadó: Roma Szeretetszolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.