OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2022. május 7., szombat 10:05

A Krajczáros Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. május 7., szombat (OS) - Tanuljunk a múlt hibáiból

        Szerencsére a ma élő magyar nemzedék jelentős része már közvetlenül nem volt érintve a csataterek zajában, a légiriadók fülsértő szirénáinak hangjaiban. És ez így van jól, így volna rendjén az egész világban. Ám ez még várat magára.
     Henry van Dyke (1852-1933) költő szavai: "Bármilyen tehetséged is van, használd azt: az erdő is nagyon csendes lenne, ha csak azok a madarak énekelnének benne, akik a legjobban tudnak énekelni." A zsűri ennek jegyében alakított ki értékelését. Az összhatásra törekedtek a megítélésüknél, vagyis a benyújtott alkotás mennyiben van összhangban a pályázati kiírásban foglaltakkal. Toleranciájukat a tizenéves alkotók irányába érvényesítették. Aki teheti, látogasson el a megnyitóra.

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.