OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. május 10., kedd 12:26

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. május 10., kedd (OS) - Ismét bebizonyosodott, hogy hazudik a Fidesz propagandasajtója – Gyurcsány Ferenc első fokon pert nyert a Metropol.hu-val szemben

    Tavaly ősszel állította azt, minden valóságalapot nélkülözve a Metropol.hu nevű fideszes propagandaportál, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára luxuskörülmények között töltötte el olaszországi nyaralását, a reptérről BMW X7-es terepjáróval utazva egy luxusvillába. Mivel a cikkben megfogalmazott állításokból természetesen egy betű nem volt igaz, ezért a Demokratikus Koalíció elnöke sajtópert indított a Metropol.hu nevű oldallal szemben, a bíróság pedig a tegnapi napon megállapította, hogy a közlések valótlanok, így helyreigazításra kötelezte a metropol.hu szerkesztőségét.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára az elmúlt években tucatszámra nyerték meg a különböző pereket az adófizetői pénzből működtetett pártsajtó egyes termékeivel szemben, ebbe a sorba illeszkedik most a bíróság Metropol.hu ellen hozott ítélete is. A DK ahogyan eddig, úgy a jövőben is minden esetben perre fog menni a hazugságot hazugságra halmozó, rogáni propagandagépezet valamennyi szerkesztőségével szemben, ahol magukat újságíróknak kiadó, tehetségtelen propagandisták vívnak ádáz csatát a tényekkel és az igazsággal, de folyamatosan kudarcot vallanak.

Barkóczi Balázs

A DK szóvivője, országgyűlési képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.