OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2022. május 17., kedd 10:36

A Mensa HungarIQa Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. május 17., kedd (OS) - Újra versenyben a legintelligensebb vállalatok! Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az "Év intelligens vállalata" versenyt Magyarországon. A Mensa HungarIQa által átadott díjat az a cég nyerheti el, amelyik a legmagasabb intelligenciahányados-átlagú munkavállalói csapatot delegálja.

    Minden évben nagy küzdelem zajlik az "Év intelligens vállalata" címért, melyet az eredményhirdetést követően a nyertes cég büszkén viselhet, kommunikálhat. A díjat a Mensa HungarIQa Egyesület, a legmagasabb intelligenciájú embereket tömörítő szervezet adja át.

A feladat egyszerű: a versenyben induló vállalatot képviselő csapattagoknak a legmagasabb intelligenciaátlagot kell felmutatnia, két fordulóban. Az első lépcső egy online teszt. A legjobb eredményt elérőket kérik fel a második lépcsőben való részvételre, ami már egy személyes jelenlétet igénylő, hivatalos Mensa-teszt.

A szervezők tiszteletben tartják a személyiségi jogokat: kizárólag a tesztíró munkavállalók tudhatják meg saját eredményüket, a cégvezetők és a közvélemény pedig a három legjobb vállalat nevét ismerhetik meg a novemberi díjátadón.

Az esemény évről évre egyre népszerűbb: a verseny története során 150 vállalat több mint 6100 munkavállalót nevezett a versenybe. 2021-ben a nagyvállalati kategóriát a Morgan Stanley nyerte meg, immár harmadszor. Ezt a díjat korábban a Nokia három ízben, az Ericsson pedig kétszer szerezhette meg.

Az idei versenyre az intelligensvallalat weboldalon lehet nevezni június 30-ig.
     Kiadó: Mensa HungarIQa Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.