OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. május 23., hétfő 08:44

Az Ipartestületek Országos Szövetsége közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. május 23., hétfő (OS) - Megtartotta XXXIX. éves közgyűlését az IPOSZ

        Németh László, az IPOSZ elnöke köszöntő beszédében kifejezte örömét, hogy az elhúzódó járvány időszak után, újra személyesen találkozhattak az ország minden részéből érkező iparosokkal. Beszédében kitért az inflációra, a gazdasági következményekre, amellyel a kézműiparnak és az iparosságnak is szembe kell néznie.
     Elmondta, az IPOSZ nem várja rossz helyzetben az elkövetkezendő nehéz időszakot. Az IPOSZ hazai és nemzetközi presztízse vitathatatlan. Folyamatban lévő projekteket zárnak le eredményesen és újakat indítottak el. Minden fontos érdekegyeztető fórumon jelen vannak. A nemzetközi és hazai projektek nemcsak képzési lehetőségeket jelentenek az iparosságnak, hanem olyan magas színvonalú szakember-gyűrű formálódott az IPOSZ körül, amely segíteni tudja az ipartestületek felé irányuló szolgáltatási rendszerek kialakítását, és szakember hátteret adhatnak az ipartestületek szintjén megvalósuló kezdeményezések segítéséhez. A kormányzat és a kamarák, a szakképző rendszerek és az egyetemek folyamatos párbeszédet folytatnak az IPOSZ-szal.

     Kiadó: Ipartestületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.