OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2022. július 13., szerda 17:12

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. július 13., szerda (OS) - Kata nincs, rezsicsökkentés nincs, adóemelés van! – a Momentum reakciója a mai kormányinfón tett bejelentésekre

    A kormány két nap alatt hatalmas csapást mért az emberekre, hiszen tegnap több mint 400 ezer egyéni vállalkozó megélhetését sodorta veszélybe, ma pedig Gulyás Gergely bejelentette, hogy az eddigi rezsicsökkentést nem tudják fenntartani.

A Fidesz hazug módon az emberek megvédésével, a rezsicsökkentés fenntartásával kampányolt. De a valóság az, hogy eltitkolták az emberek elől a gazdaság valódi állapotát, most pedig pontosan azt csinálják, amivel az ellenfeleit vádolták korábban: megszorításokat vezetnek be és az emberekkel fizettetik ki a rossz kormányzás és a hazug kampány árát.

Ma pedig kiderült: a Fidesz a saját szavazóinak is hazudott! A rezsicsökkentést nem tudják fenntartani, az egyéni vállalkozókat nem tudják megvédeni és a gazdaságot nem tudják talpraállítani.

Kata nincs, rezsicsökkentés nincs, adóemelés van!

Az Orbán-kormány a megélhetési válság közepén nemcsak magára hagyta az embereket, hanem napról napra nehezíti az életüket.

A megélhetési válságra az egyetlen megoldást az EU-s pénzek hazahozatala jelenti, vagyis a kormánynak végre kell hajtania a kért reformokat és antikorrupciós garanciákat. A Momentum ennek érdekében kérte a kormányt, hogy csatlakozzon az Európai Uniós Ügyészséghez és végre egyezzen ki az Unióval.

Üdvözlettel,
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.