OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. július 25., hétfő 16:14

Az Örökbe Fogadok Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. július 25., hétfő (OS) - Művészeti pályázat gyerekeknek a hátrányos helyzetű gyerekekért. A Budapest park és a Vesta home Alkoss szabadon! pályázatára 14 és 20 év közötti fiatalok rajzait, festményeit várják, hogy aztán a legjobbakat árverésre bocsájtva oviknak gyűjtsenek. A jótékonysági aukció bevételét udvarfejlesztére fordítják. A kiválasztott pályamunkákat napvitorlákra nyomtatják, amik az Örökbe fogadok egy ovit mozgalom által támogatott óvodák udvarait árnyékolják majd.

    A felhőtlen gyerekkor képeinek felidézésére hívja a 14 és 20 év közötti alkotó kedvű fiatalokat az Alkoss szabadon pályázat.

A zsűri által legjobbnak ítélt öt pályaművet elárverezik, és a befolyt összeget öt hátrányos helyzetű óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják majd. Emellett a Vesta Home a nyertes alkotásokkal díszített napvitorlákat is telepít a kiválasztott óvodák udvarának árnyékolására.

A kedvezményezett óvodák az Örökbe Fogadok Egy Ovit mozgalomban regisztrált, többségében hátrányos helyzetű gyerekeket nevelő intézmények közül kerülnek ki.

Augusztus 30-ig várják a beérkező alkotásokat, amelyek vászonra vagy papírra is készülhetnek A3, A2 vagy A1 méretben, akvarell vagy olaj technikával festve, vagy rajz formájában. A pályázaton való részvételhez regisztráció szükséges.
A jelentkezési határidő 2022. augusztus 15.  

Eredményhirdetés:
2022. szeptember 10-én a Budapest Parkban, a Halott Pénz együttes fellépését megelőzően.

Regisztráció és további információk a díjazásról a Vesta home honlapján.

     Kiadó: Örökbe Fogadok Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.