OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2022. augusztus 4., csütörtök 11:13

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 4., csütörtök (OS) - SZTÁROKKAL INDUL IDÉN ÚJRA MAGYARORSZÁG EGYETLEN TELEVÍZIÓS SZÁLLODAVERSENYE, AZ ÉV HOTELE

    Ötödik alkalommal indul újra AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2022. augusztus 7-én vasárnap az RTL Klub műsorán, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával. Az új évadban Magyarország 28 szálláshelye indul 5 régióban a fődíjért.

Az ötödik évad az alföldi régió bemutatásával indul, majd sorra kerül a Balaton, Északkelet-Magyarország, Észak-Dunántúl, és a Dél-Dunántúl. A produkcióban elsősorban új hotelek mutatkoznak be, de lesznek olyan korábbi indulók is, melyek jelentősen megújultak az elmúlt évek során. A verseny 2023 januárjában ér véget a döntővel, amelyben ezúttal az évad legjobb 10 szállodája fog versenyezni egymással.

Az évadban a legnagyobb változás az lesz, hogy az eddig civil szállodatesztelőket ismert emberek váltják. Feltűnik majd a műsorban Blága Tünde szépségkirálynő, Pál Tamás színész, Czanik Balázs és sokan mások is. Az új évadban is Kecsmár Alexandra vezeti a műsort.

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2017-ben indult útjára. Eddig 140 szálláshely mutatkozott be a versenyben. A régiójukban kimagaslóan teljesítők a 2020 és 2021-ben megrendezett Best of AZ ÉV HOTELE szuperdöntőben is megmérettették magukat. A 2010-es évek legjobb szállodája a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett.

További információ kérhető:
Serfőző Zsolt, producer
+ 36 (30) 958-010-55
serfozo.zsolt@interakcio.hu

     Kiadó: Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.