2024. május 19. vasárnap

2022. augusztus 4., csütörtök 11:13

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 4., csütörtök (OS) - SZTÁROKKAL INDUL IDÉN ÚJRA MAGYARORSZÁG EGYETLEN TELEVÍZIÓS SZÁLLODAVERSENYE, AZ ÉV HOTELE

Ötödik alkalommal indul újra AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2022. augusztus 7-én vasárnap az RTL Klub műsorán, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával. Az új évadban Magyarország 28 szálláshelye indul 5 régióban a fődíjért.

Az ötödik évad az alföldi régió bemutatásával indul, majd sorra kerül a Balaton, Északkelet-Magyarország, Észak-Dunántúl, és a Dél-Dunántúl. A produkcióban elsősorban új hotelek mutatkoznak be, de lesznek olyan korábbi indulók is, melyek jelentősen megújultak az elmúlt évek során. A verseny 2023 januárjában ér véget a döntővel, amelyben ezúttal az évad legjobb 10 szállodája fog versenyezni egymással.

Az évadban a legnagyobb változás az lesz, hogy az eddig civil szállodatesztelőket ismert emberek váltják. Feltűnik majd a műsorban Blága Tünde szépségkirálynő, Pál Tamás színész, Czanik Balázs és sokan mások is. Az új évadban is Kecsmár Alexandra vezeti a műsort.

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2017-ben indult útjára. Eddig 140 szálláshely mutatkozott be a versenyben. A régiójukban kimagaslóan teljesítők a 2020 és 2021-ben megrendezett Best of AZ ÉV HOTELE szuperdöntőben is megmérettették magukat. A 2010-es évek legjobb szállodája a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett.

További információ kérhető:
Serfőző Zsolt, producer