OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. augusztus 6., szombat 07:06

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 6., szombat (OS) - A LA75 Mozgalom Gábori L. Balázst, a LIMO Egyesület elnökét javasolja az alakuló Libertárius Párt elnöke tisztségre

    A LA75 Mozgalom (korábban LA75 Párt) tagjai teljes egyhangúsággal Gábori L. Balázst, a LIMO Egyesület elnökét, a LA75 korábbi Pártigazgatóját javasolják az alakuló Libertárius Párt elnöke tisztségre, továbbá a Libertárius Párt Stratégiai Alelnöke tisztségre Ecsenyi Áront, a LA75 Mozgalom vezetőjét; valamint a Diplomáciai Alelnöke tisztségre Ecsenyi Szilárdot, a LA75 Mozgalom alelnökét. A LA75 Mozgalom megtárgyalta és elfogadta a Libertárius Mozgalom Egyesület elnöke, Gábori L. Balázs által benyújtott Stratégiai Együttműködési Megállapodást, így az 2022.08.20. napján hatályba lép. Ecsenyi Áron, a LA75 Mozgalom elnöke várakozásokkal és megkülönböztetett bizalommal tekint a Libertárius Mozgalom Egyesülettel való hatékony együttműködés elé. Ecsenyi Szilárd, a LA75 Mozgalom alelnöke különösen nagy lehetőségnek és kihívásokkal teli időszaknak tekinti a szervezetfejlesztés elkövetkező 4 évét, egyben gratulál Gábori L. Balázsnak a közösen elért eredményekhez.
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.