OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. augusztus 8., hétfő 13:23

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 8., hétfő (OS) - Újabb menekültek elhelyezését segítette a katasztrófavédelem. A háború kitörése óta folyamatosan dolgoznak a katasztrófavédelem munkatársai az Ukrajnából érkezők elhelyezésén. A katasztrófavédelem a társszervekkel közösen gondoskodik róluk, koordinálja az elhelyezésüket, továbbutazásukat. Nemcsak a katasztrófavédelem vesz részt a bajba jutottak megsegítésén, sokan önkormányzati, karitatív és humanitárius szervezetek útján kerülnek biztonságos helyre.

        A katasztrófavédelem az elmúlt héten 92 ember, köztük 42 gyermek és 28 nő elhelyezésében, utaztatásában működött közre. A háború kitörése óta összesen 12 380 ember elhelyezésében vett részt a szervezet.

     Kiadó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.