OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. augusztus 9., kedd 18:04

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 9., kedd (OS) - A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) Miskolcon rendezi meg 3 napos szakmai konferenciáját "Erkölcsi dilemmák-etikai kérdések" címmel. A szakmai programon a szövetség Magyarországon, Erdélyben és Kárpátalján működő, összesen 26 szolgálatának önkéntesei és meghívott szakemberek vesznek részt.

        A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége minden évben megrendezi országos szakmai konferenciáját önkéntesei számára. 2022. évben a szakmai programnak Miskolc-Egyetemváros ad otthont. A résztvevők előadásokat hallgathatnak meg, kerekasztal beszélgetésen vehetnek részt, kiscsoportos foglalkozásokon cserélhetik ki tapasztalataikat az erkölcs-etika témakörében.
     A szövetség önkéntesei napjainkban hetente közel 2000 óra önkéntes munkát végeznek, amely éves összesítésben meghaladja a 100 000 óra telefon melletti szolgálatot. A segítő beszélgetések a 116-123 és további 6 segélyhívó vonalon, magyar nyelven vehetők igénybe az öngyilkosság megelőzése, a  krízisek kezelése és a mentálhigiénés prevenció érdekében.
     Információ: Dudás Erika elnök +36 30 4882159

     Kiadó: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.