OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. augusztus 15., hétfő 17:09

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. augusztus 15., hétfő (OS) - MSZP: Online oktatás helyett érdemi finanszírozását!

    Az már látszik, hogy a felsőoktatásban, a legnagyobb magyar egyetemen mi történik: az ELTE egyre inkább az online oktatást preferálja, mert képtelen finanszírozni a drasztikus rezsiköltségeket a szűkös állami támogatás mellett.
Nem a fatüzelésre való áttérés, nem az online oktatás a megoldás, hanem a közoktatás megfelelő finanszírozása. Ezért az  MSZP követeli, hogy a kormány teremtse elő azt az összeget, amellyel legalább az oktatási intézményekben biztosítja a zavartalan, korszerű, személyes oktatás feltételeit. Mivel nincs más lehetőség, az Európai Unió által biztosítandó pénzösszegek hozzáférése elől hárítsa el – ha másért nem, jól felfogott érdekből – az akadályt: tegyen eleget az unió jogállami és antikorrupciós elvárásainak.
MSZP
Bővebben: Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.