OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. augusztus 21., vasárnap 16:53

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 21., vasárnap (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET

    HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: KIRÁLYSÁG?!

  A fejlődés, biztonságunk, s a nemzeti összetartozás érdekében, az egymásra való figyelés és a gondoskodás megteremtése céljából meg kell változtatni a magyar Alkotmányt.
  A civil szervezet kezdeményezi, hogy a jövőben ne köztársasági, hanem királyság államformában működjön hazánk. Király nélküli királyság legyen Magyarország! Erre volt már példa történelmünkben, s több európai országban is kormányzó irányította hazáját.
     Az alaptörvény-módosítás szerint a történelmi hagyományok tisztelete okán a megye helyett vármegye, a kormánymegbízott titulusa pedig főispán lenne.
  A királyság államformaként I. István megkoronázásával jött létre, most egy hét-kilenctagú ismert,független, tekintélyes személyiségekből álló (pl. Korona) testület ellenőrizhetné az alkotmányos működést. (A későbbiekben részletesen kitérünk a királyság intézményének magyarországi alkalmazhatóságára.)
  A magyaroknak össze kell fogniuk, véget kell vetni az átkozott belharcnak. S ezt csak a napi politikától mentes széleskörű nemzeti összefogás révén, a királyság keretében érhetjük el.
  Isten óvja a Magyar Királyságot!

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.