OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2022. szeptember 11., vasárnap 21:25

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 11., vasárnap (OS) - Jelnyelvi tolmácsolással kerül színpadra a Kőszívű - A Baradlay-legenda című musical

        Siket és nagyothalló, jelnyelvet használó nézőket várnak az Erkel Színházba
     A Civilút Alapítvány, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a MusicalNeked Produkció együttműködésének eredményeként ismét jelnyelvi tolmácsolással kerül bemutatásra egy népszerű musical. A Kőszívű - A Baradlay-legenda című előadást jövő hét vasárnap mutatják be az Erkel Színházban jelnyelvi tolmácsolással.Hátrányos anyagi, szociális helyzetben élők, nagycsaládosok, fogyatékkal élők szervezeteivel működnek együtt és mi hálásak vagyunk nekik, hogy  magyar kultúra eljut hozzájuk. Minden színészünk, táncművészünk, a produkcióink alkotócsapatainak minden tagja még lelkesebbé válik, ha tudja, hogy aznap olyanoknak is játszik, akik talán életükben először jöttek színházba.
     A MusicalNeked Produkció évek óta működik együtt a Civilút Alapítvánnyal, büszkék vagyunk, hogy jószolgálati partnerünk azok számára teszi elérhetővé az előadásainkat, akik alig vagy egyáltalán nem jutnak el színházi produkciókra. A magyar jelnyelv a magyar kultúra része, így elévülhetetlen jogosultsága van annak, hogy a kulturális események a siket és nagyothalló személyek számára is elérhetővé váljanak.

További információ:
Blázsovics Lívia
Civilút Alapítvány
06-30-988-6596; sajto@civilut.hu

     Kiadó: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.