2024. május 8. szerda

2022. szeptember 16., péntek 14:00

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 16., péntek (OS) - A magyarok továbbra sem kérnek a Gyurcsány-kormányból

A magyarok megtapasztalták már milyen az, amikor Gyurcsány Ferenc kormányoz. A baloldal volt az, aki a csőd szélére sodorta az országot: elvették a 13. havi nyugdíjat, valamint egyhavi bért a pedagógusoktól és az egészségügyi dolgozóktól, az egekbe emelték az áram és a gáz árát, elvették a családtámogatásokat, több ezer embert tettek az utcára, sőt a nehéz időkben segítség helyett plusz terhet raktak a magyar vállalkozások és családok vállára. A magyarok ebből nem kérnek. Az áprilisi választáson az emberek elsöprő többsége negyedszer mondott nemet a Gyurcsány-korszakra, ideje lenne, hogy a baloldal elfogadja a választók akaratát.

Fidesz – Magyar Polgári szövetség

Kiadó: Fidesz