OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. szeptember 23., péntek 12:35

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 23., péntek (OS) - A CÖF-CÖKA jó érzéssel nyugtázza, hogy a kormány nemzeti konzultációt kezdhet az energiaszankciók kérdéséről. A FIDESZ és a KDNP javaslata mutatja, hogy a pártszövetség érzékenyen reagál támogatói véleményére. Ezúttal nemcsak rövid, hanem hosszútávú sorskérdésekre adhatnak választ polgáraink.

    Szellemi honvédőink szerint a népfelség tiszteletben tartását tükrözi a Magyarországon már 12 éve hagyományos gyakorlat, amely nemcsak az országgyűlési választások alkalmával történik.
Szolgáltassunk jó példát az EU-nak. A polgári kezdeményezések erejével sor kerülhetne a tagállamok lakosságának megkérdezésére arról, hogy támogatják-e az orosz-ukrán háború azonnali fegyverszünetét, majd a béketárgyalások intenzív megkezdését.
A CÖF-CÖKA javasolni fogja az Európai Bizottságnak e tárgykörben az uniós nemzetek polgárai konzultációjának megszervezését, hiszen az európai civilek sorskérdéseiről csak velük lehet érdemben dönteni.
Csizmadia László
a kuratórium elnöke
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.