OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. szeptember 27., kedd 13:21

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 27., kedd (OS) -

        Immár jogerős ítélet van arról, hogy az Európai Unió intézményei ellen kémkedett Oroszország részére az egykori jobbikos EP-képviselő, Kovács Béla. "KGBéla" tehát elárulta mindazt, amire felesküdött, és nem a hazájának érdekeit nézte. Bár a Kovács Béla elleni eljárás évekkel ezelőtt indult, úgy tűnik, hogy a baloldal azóta sem változott. A külföldről érkező többszázmilliós kampánytámogatások bizonyítják, hogy továbbra is külső elvárások mentén politizálnak, és ezért  támogatják az európaiakat és a magyarokat is brutálisan sújtó brüsszeli szankciókat. Felszólítjuk a baloldal képviselőit, hogy hagyják abba a magyar érdekekkel ellentétes politikát!

KDNP frakció

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.