OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. október 4., kedd 12:11

A Mindenki Magyarországa Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. október 4., kedd (OS) -

    Kövér László szerint "a tisztességes pedagógusok nem a fizetésüktől teszik függővé teljesítményüket" – mondja ezt a 3,6 millió forintos tiszteletdíjával a házelnök.
A Mindenki Magyarországa Mozgalom ezzel szemben azt képviseli, hogy a tanárok fizetése igenis legyen egyenes arányban a teljesítményükkel, az elvégzett munkájuk fontosságával. A tanító-nevelő munka nemzetgazdasági és oktatási-kulturális szempontból stratégiai fontosságú ágazat, ezért minden támogatást meg kell adni a benne dolgozóknak, hogy továbbra is a tudás átadására és a jövő generációinak nevelésére tudják fordítani tehetségüket és ne egy diszkontáruház pénztárában lássuk őket viszont, dupla fizetésért.

     Kiadó: Mindenki Magyarországa Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.