OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2022. október 6., csütörtök 14:29

Az Effekteam Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. október 6., csütörtök (OS) - A Zöld egyensúly kategória győztese az Auchan Magyarország Kft. pályázata lett. A műanyagmentes Auchanért elnevezésű program illeszkedik a vállalat fenntarthatósági stratégiájához. Az áruházlánc 2019-ben elsőként jelent meg a piacon újrahasznosított karton bevásárlódobozával, és azóta is folyamatosan vezeti be az újabb és újabb környezetbarát csomagolóanyagokat, illetve a vevők körében is igyekszik előmozdítani a környezettudatos vásárlást és a műanyaghasználat csökkentését.

    A Budapest Airport Zrt. Greenairport programja második helyezést ért el, míg a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. Szemléletformáló és Környezetvédelmi Oktatóprogramja harmadik helyen végzett.

A Mindenki társadalma kategóriában a Vodafone Magyarország Alapítvány érdemelte ki az Effekt 2030 díjat Vodafone Önkéntes Közösség elnevezésű pályázatával. A társaság társadalmi felelősségvállalási programjának szerves részét képezi a vállalati önkéntesség. A cég minden munkavállalójának évi 4 munkanapot biztosít önkénteskedésre, amit a Vodafone Alapítvány által szervezett és kínált önkéntes programokon tudnak felhasználni.

A kategóriában második helyen végzett az NI Hungary Kft. WATCH – Women at Tech nevű programja, a harmadik helyezett pedig az UniCredit Bank Hungary Zrt. Minél többen, fenntarthatóbban: fenntarthatósági szemléletformálás az UniCredit Banknál elnevezésű pályázata lett.

     Kiadó: Effekteam Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.