OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 10. péntek
Ismertető


2022. október 19., szerda 16:28

A Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség közleménye
    Budapest, 2022. október 19., szerda (OS) - A Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) és a Magyar Ifjúsági Konferencia (MIK) országos adománygyűjtést hirdet a kárpátaljai magyar fiatalok megsegítésére

        A partnerség első számú feladata a jelen helyzetben, hogy minél hatékonyabban tudja segíteni a háború közvetlen érintettjeit a határ túloldalán.
     "Az adománygyűjtő akciót indító együttműködésben közel 200 ifjúsági közösség vesz részt, szolidaritásukat kifejezve kortársaink iránt. Célunk, hogy a háborús helyzet ellenére otthon maradt fiatalok felkészülhessenek az előttünk álló téli időszakra." - mondta el Turi Ádám, a NIT alelnöke, a gyűjtés koordinátora.
     A Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség megkeresésére a Kárpátaljai Szent Márton Karitász és a Munkácsi Szent Erzsébet Karitász munkáját támogatja a két szervezet ruhaneműk, tartós élelmiszerek valamint egészségügyi és higiéniás termékek gyűjtésével. További részletek a szervezetek weboldalán érhetőek el!

     Kiadó: Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.