OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2022. október 25., kedd 11:07

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. október 25., kedd (OS) - DK: A zuglói lakók érdekében felelős döntéseket kell hoznunk, ezért nem szavazzuk meg Horváth Csaba luxusberuházását

    Évek óta visszatérő téma Zuglóban a Bosnyák tér és környékének állapota. A környék megújítása valóban szükséges lenne, ám Horváth Csaba zuglói polgármester olyan előterjesztést nyújtott be, ami jelen gazdasági helyzetben, a megélhetési válság közepén – ami súlyosan érinti az önkormányzatokat, így a zuglói önkormányzatot is – elfogadhatatlan.

A Demokratikus Koalíció zuglói önkormányzati képviselői nem szavazzák meg Horváth Csaba előterjesztését a luxusberuházásról. Ehhez csatlakozik a DK fővárosi frakciója is, maximálisan támogatva a zuglói kollégákat. A Bosnyák tér felújítása szükséges lépés lesz a jövőben, de ahogyan azt a polgármester maga is többször elmondta, ez reálisan évek múlva jöhetne létre, furcsa mód most mégis épp ő sürgeti a beruházást. Most viszont nem azokat az időket éljük, amikor egy polgármesternek látványkonyhát működtetve kell irányítania egy kerületet, hanem az itt élők érdekeit nézve kell okosan gazdálkodni és tervezni, gondolva a jövőre is!

Horváth Zsolt
alpolgármester, Zugló

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.