OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető


2022. október 27., csütörtök 11:05

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. október 27., csütörtök (OS) - MEGEMLÉKEZÉS ÉS KÖNYVBEMUTATÓ A KEP OKTÓBERI TÖRZSASZTAL FÓRUMÁN

        A KEP 2022. október 25-én tartotta Törzsasztal fórumát, mely könyvbemutatóval egybekötött megemlékezés volt az 1956-os Forradalom és Szabadságharcról. A fórumot Vasvári József klubigazgató nyitotta meg. Az ünnepi megemlékezést Prof. Dr. Marinovich Endre, a KEP társelnöke tartotta felidézve személyes, volt történelemtanárához, Antall Józsefhez kötődő emlékeit, és az akkori történelmi korszak eseményeit.  Prof. Dr. Kroó Norbert KEP alelnök és Farkas Balázs, a KEP szenátora szintén személyes emlékeiket elevenítették fel hozzászólásukban.  A könyvbemutatót Prof. Dr. Jánosi Zoltán egyetemi tanár, a Magyar Napló főszerkesztője nyitotta meg, méltatva a szerző munkásságát, a könyv jelentőségét. Ezt követően Dr. Marossy Endre hadtörténész, a KEP ’56-os Dialógus Bizottságának alelnöke mutatta be "Váradi Gyula és társai hadbírósági pere" című könyvét.
     További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.