2024. szeptember 8. vasárnap

2022. november 28., hétfő 13:48

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. november 28., hétfő (OS) - Országossá vált az üzemanyaghiány a benzinkutaknál

Súlyos következményekkel járt az orbáni politika, 2022. novemberében országos üzemanyaghiány alakult ki Magyarországon. Mára nemcsak kistelepülések vagy vidéki városok vonzáskörzete érintett, hanem a Főváros is, és nemcsak a kis kutakról hiányozhat a benzin és a gázolaj, hanem gyakorlatilag bármely kútról.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány alkalmatlansága és kormányzásképtelensége mára az ország működését veszélyezteti. Emberek nem fognak tudni eljutni a munkahelyükre, gyerekek nem fognak eljutni az óvodába vagy iskolába, áruk nem fognak eljutni a boltokba, mentők nem fognak eljutni a következő beteghez, ha nem tudnak tankolni. Orbán Viktor 12 év alatt nemcsak egy megélhetési válságba sodorta a hazánkat, hanem azt kockáztatja, hogy teljesen leállhat a magyar gazdaság és az egész ország. A DK szerint minden nappal, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, egyre közelebb fogunk kerülni az összeomláshoz.

Varju László

A DK országgyűlési képviselője, alelnöke

Varju László sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

Kiadó: Demokratikus Koalíció

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.