OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. december 5., hétfő 16:51

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye
    Budapest, 2022. december 5., hétfő (OS) - Szalay Imre nyerte el 2022-ben a Project Management Institute (PMI) által meghirdetett, nemzetközi "PMI Eric Jenett Person of the Year Award" díjat!

    A PMI "Eric Jenett Person of the Year Award" nemzetközi díj több mint 23 éves múltra tekint vissza, amelyet a PMI 1998-ban alapított. Az "Eric Jenett Person of the Year Award" olyan személyt ismer el és díjaz, aki kiemelkedően hozzájárult a projektmenedzsment szakmához vagy annak gyakorlati megvalósításához, fejlesztéséhez.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben határozott úgy, hogy a nemzetközi hagyományokat követve Magyarországon is megalapítja a PMI Budapest "Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat".

Szalay Imre jelölését továbbítottuk a 2022-es nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award-ra, ahol nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki a két nyertest. Szalay Imre a nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award, a legrangosabb egyéni PMI szakmai díjat nyerte el.

A díjat Szalay Imre távollétében, Kremmer László a PMI Budapest, Magyar Tagozat Egyesület elnök vette át az Amerikai Egyesült Államokban, a PMI szervezésében megvalósuló PMI Global Summit 2022 konferencián, Las Vegasban 2022. december 2-án.

További információ:
Kremmer László MBA, CLC, PMP®
Egyesület Elnök
PMI Budapest, Magyar Tagozat
E-mail: kremmer.laszlo@pmi.hu

     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.